Vill du ha min checklista för bokutgivning och prenumerera på nyhetsbrevet för löpande uppdateringar? Nyhetsbrevet går via Mailchimp och du kan när som helst avprenumerera.

Synka Scrivener mellan enheter för ökad produktivitet och flexibilitet. Så här går du tillväga.

Från manus till marknad: Mina lärdomar från andra bokutgivningen samt en checklista för bokutgivning.

Är egenutgivning ett bra alternativ för dig? Svaret på den frågan kan vara ja, eller nej. Jag listar för- och nackdelar med egenutgivning.

Sättning av inlaga kan verka överväldigande för en författare, men med rätt planering och tekniker kan det vara roligt. Jag ser det som en chans att arbeta igenom min text en sista gång och tack vare det hittade jag en del meningar och stycken som kunde förbättras.

Egenutgivare tjänar allt mer och dessutom mer än traditionellt publicerade författare, enligt en ny undersökning. Frågan är om det verkligen stämmer och i så fall hur det går till? Upptäck hur i min senaste bloggpost.

Lär dig hur du startar ditt eget bokförlag. Oavsett om du är en författare som vill ge ut din egen bok eller en entreprenör som söker en ny utmaning, går denna bloggpost igenom grundläggande delar för att komma igång med din bokutgivning. Läs vidare för att ta reda på mer!